Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Betaling
De prijzen op turbo-boek.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan plaatsvinden via IDEAL of creditcard.

2. Levering
De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling volledig is ontvangen. Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post. Turbo-boek.nl verzendt het product, indien op voorraad, binnen 2 werkdagen met TNT-Post.

3. Retourneren
Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar turbo-boek.nl. U dient dan binnen 5 werkdagen na verzending van het product (door turbo-boek.nl aan u), turbo-boek.nl van (het voornemen van) retournering per e-mail of per telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien turbo-boek.nl het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 7 werkdagen na verzending van het product (door turbo-boek.nl aan u), betaalt turbo-boek.nl het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt turbo-boek.nl het aankoopbedrag terug. Turbo-boek.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan.

4. Privacy
Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft turbo-boek.nl nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

5. Fouten
Turbo-boek.nl is niet verantwoordelijk voor fouten op de website www.turbo-boek.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij en producten van turbo-boek.nl. Op alle overeenkomsten gesloten met turbo-boek.nl is het Nederlands recht van toepassing.

6. Contactgegevens
Woordwijf / Annemarie van der Eem
Spaarndamseweg 8
2021 CA Haarlem
Tel: 06-502 404 66
KvK: 34310987
BTW: 1865.16.137.B.01
Bankgegevens:
Rabobank
IBAN: NL74 RABO 0103 9794 25
BIC: RABONL24
t.n.v. Woordwijf te Haarlem

Koop TurBo en steun Spieren voor Spieren